Werken bij XTi

Werken bij XTi is vooral heel gevarieerd: wij zijn niet gespecialiseerd in één business domein of één technologie-stack, maar bouwen telkens heel op maat de juiste software-oplossing voor onze klanten.

Soms brengen we niche-kennis aan in een bestaand team, waar we als consultant het verschil maken, soms nemen we een totaal-project op het bord om met een volledig team uit te werken. Soms in ons eigen kantoor, soms bij de klant. Omdat het op die manier leuk en afwisselend blijft, en omdat het zeer verhelderend én verrijkend is om telkens binnen een andere constellatie te werken, een zicht te krijgen op de context en van daar uit oplossingen uit te denken.

Onze vacatures

Google Cloud Developer

Voor ons kantoor in Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega om ons Cloud Native Development team te versterken.  Samen met enkele ervaren collega's betekent dit de mogelijkheden van het Google Cloud Platform te ontdekken en in kaart te brengen.  Dit traject omvat onder meer het doorlopen van enkele opleidingen met als bedoeld resultaat certificering bij Google (bv. Cloud Engineer of Cloud Architect).  Dit om hierrond de referentiearchitectuur verder uit te werken én toe te passen bij praktische business cases van onze klanten.

Bekijk vacature

Functionele Lead

Als functionele lead ben je van het begin tot het einde van een project verantwoordelijk voor het uittekenen en beheren van de functionele scope van onze projecten.
Je kent als geen ander de exacte werking en de integraties van de systemen die we bouwen, en gebruikt deze kennis om te zorgen dat alle betrokkenen de juiste zaken vormgeven, bouwen, en testen. Je brengt niet alleen in kaart wat de klant juist verwacht maar bekijkt ook samen met de developers wat er technisch nodig is om het functionele te kunnen ontwikkelen.

Bekijk vacature

Java Ontwikkelaar

Als Java ontwikkelaar bouw je digitale oplossingen voor onze klanten, vanuit onze kantoren te Merelbeke, Hasselt of Kontich of op locatie bij de klant zelf.
Hierbij vertrekken we niet van bestaande pakketten om wat aan te passen, maar bouwen echt software op maat vanaf een leeg blad.
We werken graag met moderne technologie, dus verwacht je aan interessante concepten als microservices, CQRS, reactive programming, enz...

Bekijk vacature

Nog niet afgestudeerd?

Ben je op zoek naar een vakantiejob of stage in de IT? Wij maken nu al graag kennis met het talent van morgen! Een heel aantal van onze collega's is ooit op deze manier binnengekomen én gebleven.
Ook begeleiden we graag masterproeven of komen we langs in je opleiding voor een gastcollege. Neem even contact op en dan bespreken we wat we samen kunnen uitwerken.

Neem contact op

Spontaan solliciteren

Vind je niet direct een 100% match met één van de vacatures die we hier oplijsten? Geen nood! Wij zijn altijd geïnteresseerd om kennis te maken met mensen die gepassioneerd zijn door technologie en software ontwikkeling. Misschien breng jij wel net de kennis aan die ons toelaat om nieuwe domeinen te verkennen. Kom gerust even kennismaken!

Solliciteer nu

Projecten

Kwalitatieve software-ontwikkeling met een focus op Java, Open Source en Cloud.

Teamwerking

Agile projectwerking voor de realisatie van uitdagende projecten met grote betrokkenheid van het hele team.

Cultuur

Creatieve en losse werksfeer - omdat het ook gewoon leuk mag zijn om degelijke projecten op te leveren.

Ideation

Om de beste software te kunnen bouwen voor onze klanten willen we natuurlijk de laatste trends volgen en nieuwe technieken uitproberen.

Heb jij technologie ontdekt waar je in gelooft en graag mee aan de slag zou gaan?
Heb je een idee waarrond je wel wat nieuwe business ziet groeien?
Wil jij graag een nieuw domein verkennen en er jouw eigen team rond uitbouwen?

Hiervoor hebben we bij XTi ons Ideation programma in het leven geroepen.